Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΞΑΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ;ΓΙΑΤΙ ΗΛΙΘΙΕ ;

Ωραία ,αυτό ήταν ,πάμε σε εκλογές πάλι ,σαν να πρόκειται να πάμε στα Βλαχικα για σουβλάκια ..
Ειναι δηλαδη επιβεβαίωση οτι, θελουμε κάτι σε βρόμικο ,κατι σε πίτα με μπόλικο κρεμυδι και άσπρη σάλτσα να γλιστράει στο χέρι μας ,με όλα μέσα ,έτσι για νάναι η απόλαυση τέλεια ..
Δεν έχω τίποτε με το συμπαθές σουβλάκι ,αλλα δεν μπορω πια να αντέξω την υποκρισία και την απύθμενη βλακεία ,που μας έχει βαρέσει κατακούτελα όλους εμάς τους Πανέλληνες ......

Πάμε για εκλογές ,σαν να πρόκειται για σχολική εκδρομή ,σαν μια συνέχεια του προηγούμενου χαβαλέ ,σαν κακόγουστα καλιστεία ,σαν ένα νερουλό σαν μύξα τηγανητό αυγό .Παμε σε εκλογές ,λες και θα μάθουμε ποτε, να μην φοράμε το ίδιο βρώμικο σώβρακο ,κα την χρωματιστή άσπρη φανέλα ,σαν την μυρουδιά του τίμιου ιδρώτα του εργάτη, και του διαμαρτυρόμενου και πολλαπλώς εξουθενουμένου δημοσίου και ιδιωτικού υπαλλήλου ..

Θέλουμε τα πάντα σε τιμη ευκαιρίας ,με σημαία ευκαιρίας ,με ακριβά ασφάλιστρα για να εισπράξουμε πολλά όταν θα βυθίσουμε το καράβι, θέλουμε επιβεβαίωση του γρύλλου στο ανέκδοτο ,θελουμε να μην είμαστε εμείς αυτοι ,αλλα κάποιοι άλλοι, αλλου ,θελουμε εκλογές για να ξαναδώσουμε την ''ελπίδα'' για μια Ελλάδα που παει ολοταχώς προς την Συ-ριζική καταστροφη, και εμείς σαν περιχαρείς ηλίθιοι ,αδομεν ..
Τα μπατζάκια μας έχουνε πάρει φωτιά ,το σπίτι μας καίγεται, αλλά εμείς έχουμε πάρει τα αντικαταθλιπτικά και ο κόσμος χαίρεται, και χαμογελά πατέρα .....

Διαβάζω και ακούω οτι ,ο λαός έδωσε ένα μήνυμα ,ο λαός είπε ,ελάλησε ,κάτι τέλος πάντως έκανε ,και αυτη την ''απύθμενη σοφία του'' ,εμείς τώρα πρεπει να την καταγράψουμε στις χρυσές δέλτους της ιστορίας ..
Μην πω, καμμια βαριά κουβέντα και για τον λαό και για την σοφία του ..

Κάτσε βρε ηλίθιε κακόμοιρε Έλληνα ,και βάλε το λίγο, η πολυ μυαλό σου, να σκεφθεί μια φορα σοβαρά ,κάτσε και διάβασε, τι στο διάβολο λένε όλοι αυτοι οι διάφοροι τσανακογλύφτες της συμφοράς ,που πήγες και τους ψήφισες ,απο τσαντίλα δήθεν .απο αντίδραση μάλλον ,απο ενοχή ίσως ,και τι κατάφερες ,η μήπως όπως νομίζω εγω ,απο την βαθιά σου επιθυμία να έρθει η καταστροφή μια ώρα αρχύτερα ..
Αφού ξέρουμε όλοι οτι ,κανείς δεν θέλει να κάνει ένα βήμα πιο μπροστα ,να δεχτεί, να ακούσει ,να προβληματισθεί, να συμμετάσχει ,είμαστε κρεμασμένοι όλοι εκούσια στα μανταλακια, και φωναζουμε να μας κατεβάσουν ...

Ελπίζουμε στην καταστροφή, που θα είναι για όλους λύτρωση ,και δεν με ρωτήσες βρε γελοίε οτι ,εγω δεν γουστάρω να καταστροφώ μαζι σου.
Δεν θέλω να ξαναδώ αυτη την χώρα ,όπως ήταν την δεκαετία του 60 ,δεν θέλω να συμμετάσχω μαζι σου σε αυτο το μακάβριο πάρτυ ,που εσυ με την (κολο)ψήφο σου ,με οδηγείς και μένα ..

Ας μιλήσουμε ειλικρινά ,μήπως τα δικα μας προσωπικά ,και οικονομικα αδιέξοδα είναι αυτο που θελουμε, για όλους μας ,να είμαστε όλοι μικροί ,ανήμποροι ,εξαρτημένοι, και εξαθλιωμένοι ,και πιστεύουμε σοβαρά οτι κάποιος απο αυτούς τους γελείους τύπους που μας προέκυψαν θα μας βοηθήσει; Oχι αδέλφια, στο δικο του πάρτυ γελοιότητος, μας θέλει κομπάρσους .

Γέμισε η βουλή απο το χειρότερο υλικο των τελευταίων εκατο χρόνων ,αυτοί είμαστε εμείς ;αυτους θέλαμε ακριβώς ; Mήπως θέλαμε ,να αντικαταστήσουμε τα προηγούμενα λαμόγια ,με αυτές τις σκατόφατσες .
Ποιον ακριβώς τιμώρησαμε με την'' θεϊκή ψήφο μας'' ,γιατι δεν θέλουμε να δούμε τίποτε ,ποιος απο μας, και ποιος κυρίως  απο αυτούς, πιστεύει οτι, ο λαός ψήφισε με σοφία και έδωσε μήνυμα..
Ίσως η σοφία είναι οτι ,επέλεξε όλους τους ''λίγους'' ,για να ολοκληρώσουν το έργο της καταστροφής και της κατεδάφισης..

Ειναι το μνημόνιο κακο ; Ειναι τα δανεικά πολλα και μας στενεύουν σαν κορσές;Μήπως αντί να τον φοράμε και να κάνουμε δήθεν οτι δεν τον βλέπει κανείς, είναι προτιμότερο να χάσουμε κανένα κιλό, τρώγοντας λιγώτερο ..

Θελουμε να το παίξουμε μάγκες;Nα βγούμε, και να το πούμε ,να τα σπάσουμε όλα ,να φύγουμε από παντου ,να μην πληρώσουμε τίποτε για τα επόμενα χρόνια ,να βασιστουμε στις δυνάμεις μας και να βγούμε ,αν βγούμε ποτέ ,στον αφρό, όσα χρόνια και να  απαιτηθούν. ..
Αυτο όμως σημαίνει ευθύνη ,σημαίνει και σοβαρη αναλογία παραπάνω δουλειάς για όλους μας .. Τι θα πει και μέσα και έξω.Πότε έγινε πράξη και πότε υπηρξε αποτέλεσμα απο το λίγο μέσα, λίγο έξω .
Εγω ξέρω οτι, μέσα λίγο ,οτι πρόλαβες, πρόλαβες, η έξω πολυ ,σούμεινε η γλύκα στο χέρι .....

Ποιος θα πει την ''αλήθεια''; Ειναι ένα ερώτημα που το αναμασάνε διάφοροι .
Tην ''αλήθεια'' την ξέρουμε, και όσοι δεν την ξέρουν, οφείλουν να την αναζητήσουν ,να σκεφτούν λίγο ,να ρωτήσουν ,να διαβάσουν κάτι ,να νοιαστούν ..
Η αλήθεια δεν υπάρχει ,και δεν είναι κάτι που την έχουν κάποιοι, και κάποιοι άλλοι όχι .Ενα πραγμα υπάρχει, και είναι η πραγματικοτητα και η με βάση αυτήν προβολή της, πείτε το ελπίδα ,για το μέλλον .

Αυτή πρέπει να γνωρίζουμε . Έχουμε τελειώσει με τις αδικίες των πολλών ενάντια στους πολλούς ;έχουμε τελειώσει με την εγκληματική αδιαφορία των λίγων ενάντια στους πολλούς πάλι; έχουμε τελειωσει με όλες τις μαιμουδιές που υπάρχουν ακόμη παντου ;
Όχι, και μη μου πει κάποιος οτι, φταίει το κράτος ,που δεν έχει βάλει τους κανόνες για να υπακούουν οι υπήκοοι ,γιατι θά πάρω πέτρα , ποιος πραγματικά  θέλει να γίνει κράτος, και να χάσει την σημερινη βολή του ;
Άντε μερικοί ,που βλάκες τους ανεβάζουμε και βλάκες τους κατεβάζουμε ..

Ούτε οτι, φταίνε οι ξένοι ,οι απόξω ισχυροί, και οι απομέσα αδύνατοι μετανάστες ,οι μεν δουλεύουν και σου δίνουν και σένα, ένα ακριβό, είναι αλήθεια ,κομμάτι ψωμί,οι δε δουλεύουν στα δικα σου χωράφια, και σου δίνουν χρόνο για ξεκούραση και ενασχόληση υψηλού καφενείου ..

Για να αλλάξουμε τους κακούς πολιτικούς υπάρχουν δύο λυσεις ,η πρώτη είναι στρατοδικείο και άμεση εκτέλεση ,πραγμα που έγινε κάποτε, αλλα δεν είδα να βάλει κάνεις μαυλό ,ασε που τους δώσανε και ονόματα δρόμων ,και η άλλη λύση είναι να αναλαβεις εσυ, αδιαφθορε κήρυκα, την ευθύνη η να μάθεις να επιλέγεις λίγο με το μαυλό και όχι με την γηπεδική σου λογικη και αντίδραση .
Ωραια είναι, να τα σπάς όταν δεν σε βλέπουν ,για να σε δω ,να χτίζεις και κάτι που δεν σε αφορα άμεσα ..

Λοιπόν ξανά εκλογές ,για να βγουν ακόμη χειρότεροι ,για να έχουμε να πορευόμαστε στην οδό της δημοκρατίας . Να βγάλουμε όλα τα απωθημένα φάντασματα που έχουμε μέσα μας ,μετα να αρχίσουμε τα παρακάλια και στο τέλος την ελεημοσύνη για βοήθεια, και κάπου λίγο μετα ,μια ολοστρόγγυλη δραχμη που  θα έχει προκύψει όχι σαν ελεύθερη επιλογη ,αλλα σαν καταναγκαστική σκλαβιά απο τρίτους κα εγχώριους ληστές ..

Δεν είναι καλο το ευρω, κακη η δραχμη ,Ειναι η ελεύθερη επιλογη, που κάνει την διαφορα ,η με πλήρη γνώση απόφαση. Δεν θα είμαστε καλλίτερα στο ευρω απο την δραχμη ,και τα δύο είναι καλα, και κακα ..
Ας αποφασίσουμε λοιπόν με καθαρό μαυλό τι ακριβώς θέλουμε και ας το παμε μέχρι τελους ,είτε στην δραχμή ,είτε στο ευρώ ..Ας σταματήσουμε τις πιρρουέτες και τα τσαλίμια και ας πάρουμε θέση ..


Ομως προς θεού ,οχι άλλα τέτοια σκουπίδια στην βουλή ,γιατι το επόμενο βήμα είναι να μην την χρειαζόμαστε ,τέτοια που είναι ,η που την καταντήσαμε

ΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13:ΘΕΩΡΙΕΣ ΥΠΝΟΥ

  Είχα πέσει για ύπνο,νωρίς σχετικά,πάντα το έκανα έτσι,από φόβο,μην και δεν τηρήσω το μέτρο,μην και χαλάσω μια ισορροπία φτιαγμένη στα μέτρ...