Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΚΊΝΗΜΑ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΌ

Μέχρι σήμερα ,η εκάστοτε κυβέρνηση έστρεφε τον ένα εναντίον του αλλου ,την μια τάξη εναντίον της άλλης ,γιατί απλά δεν μπόρεσαν ποτε να έχουν μια ολοκληρωμένη Εθνική στρατηγική με γνωμονο το γενικώτερο συμφέρον .Επρόκειτο για κυβερνήσεις νταβατζηδων, και dealers συμφερόντων ,όπου η εξυπηρέτηση της μιας τάξης ισοδυναμούσε αυτόματα με τον δικο τους πλουτισμό ,του κόμματος ,της σπατάλης, των δανεικων του κράτους ,της διαφθοράς και της διαπλοκής .

Αυτη ήταν η πολιτκή που εξυπηρετούσε συγκεκριμένα συμφέροντα και άτομα .είχε στηθεί και ο μηχανισμός υποστήριξης,που ηταν τα μέσα ,οι κράχτες ,τα παπαγαλάκια και πάνω απο όλα, το κομμάτι ξερού ψωμιού που έδινε το σύστημα στους υπόλοιπους ,για να τους έχει συνενοχους και υποτεταγμενους .
Το σημαντικότερο εργαλείο για την επίτευξη αυτου του στόχου ήταν η ύπαρξη της φοροδιαφυγής .
Η φοροδιαφυγή δεν είναι απλώς καρκίνωμα που κατατρώει τα σωθικά μιας χώρας ,μιας κοινωνίας ,αλλα το μέσον για την καθυποταξη των πολλών και η αιτία των δεινών του κράτους.
Ποσά χρήματα θα εισπράξει το κράτος ,απο την εφεδρεία ,διακόσια εκατομμύρια ,πόσα χρήματα θα εισπράξει το κράτος απο την μείωση των συντάξεων όχι πάνω απο τριακοσια εκατομμύρια ,πόσα είναι τα χρήματα που χανει το κράτος απο την φοροδιαφυγή κάθε χρόνο ,είκοσι, τριάντα, πενήντα δισεκατομμύρια ,άρα τι  καθόμαστε και συζητάμε και γινομαστε γελειοι επαίτες ,εθνικά εαυάλωτοι ,πουλάμε τα πάντα αντι πινακιου φακής ,και δεν ασχολουμεθα όλοι μας με την αρρωστεια αυτη .

Δυστυχώς κανείς απο τους κρατούντες ,πολιτικούς ,οικονομικά ισχυρούς, δεν πρόκειται ποτέ σοβαρά να ασχοληθεί με την καταπολέμηση της ,αφου είναι γνωστο οτι μόνο έτσι συντηρείται αυτο το σάπιο σύστημα κοινωνικής υποδούλωσης .

Ας αφήσουμε τις ανοησίες που κάθε μέρα ακούμε απο τον νεοσταλινικη αριστερά ,την σταλινικη εκδοχή της ,''τους αγανακτισμένους '',τους χαμερπείς δημοσιογράφους και ας φταιξουμε ένα στιβαρο κίνημα ΕΝΑΝΤΙΑ στο φαινόμενο της φοροδιαφυγής ,το οποίο να φοβίζει, και να διαπομευσει,όλο αυτό το σύστημα που έχει στηθεί .

Ποιες είναι οι φυλές των φοροφυγαδων ;

Στην πρώτη και ισχυρότερη, σε όγκο και μέγεθος, είναι όλοι αυτοι  που ξεκίνησαν απο το τίποτε σχεδόν, και με σύμμαχο την φοροδιαφυγη έκαναν σήμερα τα πολλα λεφτά (φοροαποφυγη ,λαθρεμπόριο ,κλπ)
Είναι αυτοι σήμερα που υποκριτικά ζητούν την ποινή του θανάτου για τους φοροφυγάδες του σήμερα, και είναι αυτοι που κάθονται στις συνάξεις και κουνανε το δάχτυλο στο ´´σαπιο σύστημα ´´ του μεγάλου κράτους ,της σπατάλης του ,αλλα τις δικές τους ευθύνες της έχουν καταχωνιασει στη λήθη και στο παρελθόν .
Εχουν πολλα χρήματα τα οποία σήμερα τα έχουν στο εξωτερικό ,κάνουν τις αγορές απο εκει ,περιμένουν την πτώχευση για να γίνουν σωτήρες αγοράζοντας τζάμπα τα πάντα .Μήπως σας λέει κάτι το ονομα ΣΥΓΓΡΟΣ ,αυτός ο ´´μεγαλος ευεργέτης ´´ ;
Εγω δεν προτείνω να τους πάρουμε ´´τα ´´θερεινά  ανάκτορα ´´´της ρωσικής επανάστασης ,ούτε να τους στήσουμε στον τοίχο ,μπορούμε όμως  πρέπει να απαιτήσουμε,  με κάθε τροπο ,να επιστρεψουν τα κλεμμένα ,τους φόρους που δεν πλήρωσαν ,και ας το κάνουν με τον γνωστο τροπο της'' ευεργερσίας'' ,εμείς θελουμε τα χρήματα αυτα να γυρίσουν στα ταμεία του κράτους ,αυτου του κράτους που έχουμε. Θα τους περισσεψουν παρα πολλα ακόμη ,για να ζήσουν αυτοι και τα παιδιά τους και όλοι οι συν αυτοις, για πολλές γενιές
Εμείς πρέπει να απευθύνουμε την ´´προσκλησή´ και να περιμένουμε, να φερθούν σαν πατριώτες, σαν Έλληνες ,αλλιώς να τους κυνηγήσουμε με κάθε τροπο και κάθε μέσο ,να πιέσουμε ,να κάνουμε οτιδήποτε ακόμη και ´παράνομο´ για να τα φέρουν πίσω .Πάνω απο όλα υπάρχει η σωτηρία της κοινωνίας ,όλα τα όλα μπορούν να περιμένουν .

Δεύτερη φυλή είναι οι περίφημοι μεγαλοελευθεροι επαγγελματίες ,γιατροί δικηγόροι ,συμβολαιογραφοι ,κλπ .Αυτοι είναι τα μεγάλα καθίκια ,αφου σήμερα προκαλούν τους πάντες, και τα πάντα ,μετέχουν στην εξουσία και στις συνάξεις ,δωροδοκουν οτι κινείται, και έχουν τεράστιο και προκλητικό πλούτο συσωρευσει .
Αυτοι θέλουν κρεμασμα στην πλατεία Συντάγματος (αντι αυτοι οι χαριτωμενοι ηλίθιοί´ ''αγανακτισμένοι ''να διαμαρτύρονται και να τους τρώει η κάπνα απο τα σουβλάκια ,θα ήταν  πολυ πιο χρήσιμο να μαζευτούν στην περίφημη πλατεία Κολωνακίου και να αποκλείσουν όλο αυτο το συρφετο που ασύστολα κλέβει τις ζωές τους και καταδικάζει ένα λαό στην ανυποληψία ..)
Όμως δεν φτάνει το κρεμασμα  και η διαπόμπευση ,πρέπει να επιστρέψουν τα κλοπιμαια ,εδω και τώρα, με όλα τα μέσα .Το κίνημα των ´´αβράκωτων συνείδησης'' θα πρέπει να τους πάρει ,είτε με το καλο, είτε με το κακο .

Η τρίτη φυλή είναι μια συμπαθής μάζα μικρών επαγγελματιών όπως ηλεκτρολογοι ,μηχανικοί ,υδραυλικοί που φοροδιαφευγουν πράγματι καθολικά ,δεν είναι αμηλητεα τα χρήματα που χάνονται ,όμως είναι λίγα στο καθένα, και δεν έχουν παρα ελάχιστοι πλουτίσει .
Αυτοι θέλουν σφαλιάρες αλά Χατζηχρήστο στον Βεγγο στον Ηλία του 16ου,θέλουν μερικά τσουχτερά πρόστιμα, και κυρίως την απειλή  οτι εάν τους πιάσουν θα τους αφαιρείται η άδεια επαγγέλματος και να γίνει.

Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες που έχουν συμμετοχή σε  αυτο το θανάσιμο για την χώρα και την κοινωνία   έγκλημα .Ομως υπάρχει και η συμμετοχή και η συνεργασία όλων ημων των υπολοίπων .

Ο φοροδιαφευγων πρέπει να εξορίζεται ,όπως στη αρχαία ΑΘηνα ,πρέπει να διαπομπεύεται όπως στην αρχαία Ρώμη ,πρέπει να μπαίνει φυλακή ,και πρέπει να υπάρχει σε ισχύ ο νόμος του Λυντς ,και η επιβράβευση της λεηλασίας των .


Η Ελλάδα είναι στα ταρταρα, δεν έχουμε καμμια άλλη πρόχειρη και άμεσου αποτελέσματος ενέργεια να κάνουμε ..ένα κίνημα δυνατο ,ένα κίνημα για να γυρίσουν τα μάρμαρα της ζωής μας πίσω .
Τα χρήματα πίσω ,απο αυτούς που τα καταχραστηκαν τόσα χρόνια

Ποινή θανάτου στους φοροφυγάδες, τους παλιούς και τους νέους ,αν δεν συνεισφέρουν και δεν επιστρέψουν όλα τα χρήματα που μας πήραν απο μας, και στέλνουν μετανάστες τα παιδιά μας .


Αυτο είναι κίνημα χωρίς ατομικό κέρδος ,χωρίς σκοπιμότητες ,και εσωτερικές αντιπαραθέσεις ..
Είναι μια ανάγκη και για τους ίδιους τους φοροφυγάδες αφου τα χρήματα που θα επιστραφούν, θα πανε  στην κατανάλωση  ,στην αύξηση των τζιρων, των κερδών, της απασχόλησης, της ευημερίας ,και τελικά της σωτηρίας αυτής της αμοιρης και δυστυχισμενης κοινωνίας .


Το κίνημα της ''αβράκωτης συνείδησης ´´


Jamus bifrons

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13:ΘΕΩΡΙΕΣ ΥΠΝΟΥ

  Είχα πέσει για ύπνο,νωρίς σχετικά,πάντα το έκανα έτσι,από φόβο,μην και δεν τηρήσω το μέτρο,μην και χαλάσω μια ισορροπία φτιαγμένη στα μέτρ...