Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕ ,ΣΤΟ ΡΟΖ, ΜΕ ΜΩΒ ΣΩΣ

Η επόμενη μέρα ξημέρωσε,είναι ήδη εδώ,και νάτη χοροπηδάει και κουνιέται με χάρη.
Η δοξασμένη αριστερά,ήρθε και κατέλαβε τα χειμαδιά της χώρας,και τώρα έμπλεοι χαράς,όλοι εμείς,περιμένουμε απέξω,να δούμε το καινούργιο τσίρκο.
Αλήθεια,τι ψήφισε ο περήφανος και χαχόλος λαός;
Την ελπίδα να μην αλλάξει τίποτε,να ξαναγυρίσουμε εκεί που βολικά είμαστε πρίν μερικά χρόνια,χαλαρά,και βολικά;Αυτό είναι; η μήπως όχι;

Oι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ευχαριστημένοι,οτι δεν θα γίνει η περίφημη αξιολόγηση, άρα,καλά κάνουν,και νοιώθουν ευτυχείς τώρα,άκου αξιολόγηση στους δημόσιους υπαλλήλους,που ακούστηκε να πειράξουν τις ιερές αγελάδες του κράτους .
Ναι λένε,να κάνουμε αξιολόγηση,αλλά να την κάνουμε όπως την θέλουμε εμείς, να ''συνδιαμορφώσουμε'' την λογική της ,να μην οδηγεί σε απολύσεις,να μην βάζει όρια ,να μειωθούν οι ώρες απασχόλησης ,να αυξηθούν και οι μισθοί,μια χαρά άποψη..
Νοιάζει κανένα απο όλους αυτούς,εαν η εικόνα των υπαλλήλων,άπλυτοι/αξύριστοι -γιατί δεν προλαβαίνουν να πλυθούν αφού ξυπνάν πολύ ..πρωί- ,να καπνίζουν ενώ δουλεύουν,να πιάνουν το στυλό,σαν θέλουν να τον στύψουν ,να γράφουν την μιά λέξη σήμερα,και την άλλη μεθαύριο,να μην έχουν καμμιά επαφή με τους υπολογιστές ,την τεχνολογία.Φταίνε αυτοί;προφανώς όχι,οι άλλοι το κράτος ,τα μέσα ,ο καιρός ,εγώ ,το σύστημα,ο καπιταλισμός και η καταπίεση ..

Πας,πχ σε ένα ΚΕΠ,υπάρχουν,ας πούμε τρείς υπάλληλοι .
Ενας μεσήλικας,με μια ζακετούλα και ανοιχτό πουκάμισο με το σταυρουδάκι της βάπτισης να ξαπλώνει χαλαρά στο δασύτριχο στέρνο ,μαλλιά λίγα,άσπρα ασορτί με το τοίχο απέναντι,και κάτι χοντρά δάκτυλα όπου το μολύβι δίνει μάχη να τρυπώσει αναμεσά τους .Τον βλέπεις,και αναρωτιέσαι τι αξιολόγηση και πράσινα,μάλλον μπλέ άλογα,άστον τον ανθρωπάκο,να έχει μια δουλειά,να βοηθάει το γενικό καλό ..
Μια κυρία,που απο το ύφος και την καρέκλα,καταλαβαίνεις οτι είναι η προισταμένη του τμήματος ,ευτραφής,μάλλον χοντρή ,καλοζωισμένη,με χέρια πρησμένα απο τον φόβο της αξιολόγησης,και μάτια νυσταγμένα,μαλλιά που είχαν να δούν νερό απο τις γιορτές που έβρεχε μια μέρα,γράφει με το αριστερό χέρι και καταλαβαίνεις και μόνο απο αυτό,οτι είναι ενός επιπέδου,έχει το στύλ, και ξέρει και ίδια,οτι δεν χρειάζεται καμμιά αξιολόγηση,το μπορεί και μόνη της.
Υπάρχει και μια τρίτη σαραντάρα,πάρα κάτι,σαραντάρα και κάτι,δύσκολο να το πείς, μιλάει συνέχεια το τηλέφωνο,και ακούς θέλεις, δεν θέλεις,όλο τον καημό της ελληνίδας μάννας,τα προβλήματα με το παιδί της και τον άχρηστο άνδρα της,
ο οποίος είναι συμπτωματικά και άνεργος και σε πιάνει η καρδιά σου .
Περιμένεις να τελειώσει το τηλέφωνο υπομενετικά, έρχονται και άλλοι μετά απο σένα στην ουρά,ακούνε και αυτοί τα βάσανα της,και όλους μαζί,μας πιάνει το παράπονο για την αδικία αυτού του κόσμου,και αναρωτιέσαι εαν υπήρχε μέχρι τώρα,κατανόηση για τα προβλήματα των ανθρώπων αυτών,και ξεχνάς και την αξιολόγηση,αλλά και την θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής και φεύγεις για να ξαναπάς την άλλη μέρα, σήμερα δηλαδή,που η ελπίδα μας έχεις κατακλύσει,σαν να άλλαξε το φώς και νάρθε  το τέλος του κατακλυσμού .

Τους δημόσιους υπαλήλους τους έχουμε ήδη ευτυχείς ,τους δανειολήπτες θα τους κάνουμε ευτυχείς,αφού θα τακτοποιηθουν όλα τους τα χρέη,του φοιτητές θα τους έχουμε και αυτούς όσα χρόνια θέλουν,ποτέ λιγώτερα απο δέκα, ενεργούς ακαδημαικούς πολίτες,τους συνταξιούχους θα τους δώσουμε οτι θέλουν,και τότε να δούμε,αν οι πάνω των 65 ετών ξαναψηφίσουν κεντροδέξια,θα αυξήσουμε το βασικό μισθό,αλλά επειδή σταβομουτσούνιασαν οι εργοδότες,θα τους μειώσουμε τις εισφορές. 
Πάει και αυτό,τακτοποιήθηκε.

Τους μικρομεσαίους, θα τους χαρίσουμε τα δανεικά,και θα τους δώσουμε επίσημα και με την βούλα,την δυνατότητα να πληρώνουν τον ΦΠΑ που εισπράτουν,όταν και όποτε μπορούν,και θα θεσμοθετήσουμε  να μην δίνουν απόδειξη,όσοι είναι κάτω απο σαράντα,και έχουν γραφτεί μέλη του κόμματος .

Για την περίφημη μεσαία τάξη,ξημέρωσε μια πραγματική ηλιόλουστη μέρα,δεν θα πληρώσουν ποτέ ξανά φόρο για την περιουσία,που οι περισσότεροι την είχαν κάνει πλένοντας και ασπρίζοντας μαύρα χρήματα,,θα τους αυξήσουμε και το αφορολόγητο, έτσι ώστε αυτό,να είναι στα ίδια επίπεδα με τα ετήσια εισοδήματα τους,που μέχρι σήμερα ανέρχονταν στο εξωφρενικό ποσό των 10,000 ετήσια 
Πάει και αυτό,το τελιώσαμε ..

Δεν θα πουλήσουμε τίποτε,στους ξένους κατακτητές,θα δικάσουμε,και θα καταδικάσουμε την προηγούμενη κυβέρνηση των Κουίσλιγκς σε θάνατο,και θα τους εκτελέσουμε στο Γουδί με συνοπτικές διαδικασίες,οχι εφέσεις και αναιρέσεις,χάρες κλπ ,πατ,κιούτ .
Θα δημιουργήσουμε ένα νέο παράσημο εθνικής συμμετοχής,και θα το δώσουμε στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, σαν επιβράβευση των ανεκτίμητων υπηρεσιών στο έθνος. Θα ξαναβάλουμε εκείνους τους πατριώτες της ΓΕΝΟΠ,στη διοίκηση της εταιρείας για να παίρνονται οι σωστές αποφάσεις,και θα διαγράψουμε τα χρέη της οργάνωσης και όλων των μελών της, μέχρι τρίτης γενεάς .
Αυτό είναι το λιγώτερο,που πρέπει να γίνει,τιμώντας τις προσπάθειες τους για το έθνος,την πατρίδα,και την εθνική οικονομία γενικώτερα.

Τους πολύ ''μεγάλους'' θα τους ταράξουμε στην νομιμότητα,θα τους πάρουμε τα σώβρακα,δεν θα μπορούν να σταθούν πουθενά, θα πληρώνουν και δεν θα φτάνουν ,θα τους ξεσκίσουμε θα τους τα πάρουμε όλα .
Αυτούς,θα τους χωρίσουμε σε διάφορες κατηγορίες ,ανάλογα με την συμπεριφορά τους. 
Στην πρώτη ομάδα,είναι οι ανανήψαντες,αυτοί που κατάλαβαν το λάθος τους και προσκύνησαν την νέα τάξη πραγμάτων της ελπίδας,της δικαιοσύνης και της ισονομίας .
Σε αυτή την κατηγορία ειναι μεταξύ άλλων,η κυράτσα του προκλητικού πλούτου, με το γιό που ήταν έγκαιρα στο κόμμα,τον χοντρό καραβοκύρη και υποστηρικτή του δημόσιου πλούτου,με τον γιό του φαρμακοτρίφτη,που και αυτός έγκαιρα και σωστά πήδηξε απο το γαλαζοπράσινο πλοίο .
Η δεύτερη κατηγορία,είναι αυτοί που θα διαπομπευτούν,βορά στό λυσασμένο πλήθος, θα ανοίξουμε και το Παναθηναικό στάδιο και εκεί θα τους βάζουμε να παλεύουν με θηρία και μηχανές,και μετά θα πετάμε τα κορμιά τους στην θάλασσα,απο την δημόσια πλευρα του λιμανιού,απέναντι απο τους κινέζους .
Υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία, που είναι αυτοί που έχουν πάρει δάνεια και έχουν ληστέψει τις τράπεζες τους,αυτοί έχουν δύο επιλογές,να τους βάλουμε φυλακή η να προσκυνήσουν ομαδικά,να καθαρθούν απο τις αμαρτίες τους και να μπουν σε πρόγραμμα προστασίας,να γίνουν,η νέα μεταμελημένη γενιά,που δεν θα κουνάει την ουρά της,που θα είναι συνεπής με το προγραμμά μας .
Εδώ είναι,οι μιντιάρχες,οι εκδότες,και διάφορα ρετάλια,τους έχουμε άχτι, και θα τους βάλουμε να πληρώσουν τις άδειες,σχεδόν 300 εκατομύρια για να πληρωθούν οι συντάξεις,αλλα δεν θα τα πληρώσουν όλα μεμιάς θα τους δώσουμε χρόνο, θα μας δώσουν θέσεις και λόγο ..
Πάει και με όλους αυτούς,

Τώρα,πάμε στην νομενκλατούρα,εδώ έχουμε το κατεστημένο των καθηγητάδων,που πάντα ήταν δικοί μας,και πάντα λειτουργούσαν σαν δούρειος ίππος για το παληό καθεστώς. Σε αυτούς, θα δωσουμε την δυνατότητα,να μας βοηθήσουν,ανάγοντας την παπαριά,σε κυρίαρχη εθνική θεωρία των πάντων. 
Είναι και οι άλλοι,κάτι νούμερα που βγαίνουν στο FB,και γράφουν για διαφωτισμό, αναγέννηση,θεωρία της κυρίαρχης φυλής στην δύση,εθνικομαλάκες,που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν τις λέξεις απο τις έννοιες,διαφωτισμός και Ελλαδα,δύση και πολιτισμός,Σωκράτης και Αριστοτέλης,ρόζ συνεφάκια και ξυρισμένα σύριζα μαλλιά.

Οταν πριν,μιλάγαμε για ελπίδα,απλώς οι άλλοι,καταλάβαιναν οτι,θέλουνε πίσω τα χαμένα,να μην αλλαξει τίποτε,να μας δώσουν και οι ξένοι,ξανά, αυτά που τους χρωστάμε,να σταματήσουμε την ανθρωπιστική κρίση,δηλαδή να δώσουμε ενα ξεροκόματο των 300 ευρώ,σε αυτόν που δεν έχει τίποτε, αλλά να μην του δώσουμε δουλειά,και να το έχουμε μόνιμο  υποστηρικτή και θεατή στην καφετέρια.

Το πρόβλημα είναι το κουτόχορτο,το σερβίρουμε σε μεγάλες μερίδες,το καταπίνουμε αμάσητο,μετά μας πέφτει βαρύ στο στομάχι,και ζητάμε εξηγήσεις, απαιτούμε αποζημιώσεις και επανορθώσεις. 

Πόσο στοιχίζει, σήμερα η αλήθεια ;
Εξαρτάται,ποιός την διακινεί, ποιός την ελέγχει,ποιόν βολεύει.,

Η ελληνική κοινωνία,είναι μια αφασιακή,αταξική,ρατσιστική κοιωνία, που οι έννοιες το διαφωτισμού -είδες μεγάλε;- δεν έχουν καμμιά απολύτως εφαρμογή,όπου οι νόμοι δεν έχουν καμμιά αξία εν'ονόματι μιας αριστερής θολής υποκουλτούρας απο την μιά,και μια αδέξιας και συμπλεγματικής δεξιάς απο την άλλη,με καρότο,τα φληναφήματα περί πατρίδος,λαού,δημοκρατίας,δικαιοσύνης ,ελπίδας, και όλων αυτών.
Παπαρολόγοι και δημοκράτες,φαντασιωμένοι και ψεκασμένοι,ψεύτες και αριστερή διανόηση,φασιζουσες νοοτροπίες απο την άλλη πλευρά,και στην μέση ο Μανώλης. ..
Δηλαδή,σκέψου τον ''Μανώλη'' της 17 Νοέμβρη (κατά κόσμο Χριστόδουλο Ξηρό-φάτσα τρομοκράτη- τρομάρα του ) και κατάλαβε,αν μπορείς άχρηστε Ελληνα, να το καταλάβεις,ακόμη και αυτό ..

Μπλε,που μας πλάκωνε ίσαμε χθες,ροζ με αποχρώσεις μώβ σήμερα,απο τον κυρ Αντώνη και τον αντιπαθή χοντρό,ίσαμε με τον σημερινό γλίτσα υπουργό,και τον Παναή απο τα Μέγαρα,υπεύθυνο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας σήμερα.

Οι εχθροί του λαού,της Ελλάδας,της δημοκρατίας,της ελπίδας,της δικαιοσύνης είναι εδώ σε αυτό το blog,ο λαός καταλαβαίνει,και ψηφίζει δημοκρατικά,και τσούπ,νάτο πετιέται το περιστέρι.

Είμαστε ευρωπαίοι,ρε γαμώτο;Η είμαστε ανατολίτες, ένα μείγμα τουρκόσπορων και αραβοεβραίων,με δόσεις αρβανιτικοκαρακατσαναίων βλάχων,και μακεδονομάχων του Αίνου ;

Μην καπνιζεις,μέσα στο χειρουργείο ρε γιατρέ ,ανάπηρε.
Μην φτύνεις,την τσίχλα,ρε γελείε χοντρέ,στο κήπο του Μαξίμου,πριν πάρεις το σπαθί του ιππότη .
Μην παρκάρεις ρε μόμολο,πάνω στο πεζοδρόμιο και στις θέσεις των αναπήρων ρε καταθλιπτικέ .
Μην αφήνεις τα μούλικα παιδια σου,να φωνάζουν και να ενοχλούν στο εστιατόριο που τρώς,ανάγωγε.
Μην γράφεις στους τοίχους,τις μαλακίες που θεωρεις σοφίες, γράψτο στον απόπατο  σου,να τις βλέπεις οταν κατουράς,και να φτιάχνεσαι.
Μην πετας το τσιγάρο με χάρη απο το αυτοκίνητο, βρε βλαμμένε και καθυστερημένε 
Μην,Μην,Μην .....................

Αμήν 

Η Ελλάδα όμως, ποτέ δεν πεθαίνει,και ξανά προς την δόξα τραβά ...

Αμήν και πάλι

ΔΕΛΦΙΝΟΣΗΜΟΣ 






 


3 σχόλια:

Unknown είπε...

Είμαστε ευρωπαίοι,ρε γαμώτο;Η είμαστε ανατολίτες, ένα μείγμα τουρκόσπορων και αραβοεβραίων,με δόσεις αρβανιτικοκαρακατσαναίων βλάχων,και μακεδονομάχων του Αίνου . Και Αλβανοί δεύτερης γενιάς, και μικρασιάτες και Πόντιοι, και έλληνες της Αιγύπτου...και..και Ευρωπαίοι. έτσι δεν είναι όλη η Ευρώπη? Μαυριτανοί, Κέλτες, Γαλάτες,Λάπωνες,Ούνοι, Γότθοι,παιδιά των πρώην αποικιών...
Υ.Γ επειδή δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε νούμερο ούτε εθνομαλάκα, ούτε πιστεύω στη θεωρία της κυρίαρχης φυλής,απλά λέω ότι κάτι συνεισφέραμε και εμείς ( ικαι επειδή ξέρω ότι γνωρίζετε καλά Ιστορία, ε, το πόσο σημαντικοί ήταν ο Ρήγας και ο Κοραής για τον Ευρωπαικό Διαφωτισμό δεν νομίζω να το αμφισφητείτε)
Με σεβασμό,
Κώστας

IANOS είπε...

Κώστα ,μια μικρη παρατήρηση μόνο ,φυσικά και έχουν συνεισφέρει όλοι αυτοί στο διαφωτισμό.Ούτε οι ευρωπαίοι είναι καλλίτεροι η χειρότεροι απο κανένα ,απλως είναι ευρωπαίοι είναι κράτη κανονικά και εμείς όχι .Αρα η θα γίνουμε κράτος έστω ευρωπαικού τύπου ,η θα μείνουμε αυτο που είμαστε σήμερα, ένα κράτος παρίας και εάν είναι έτσι, τότε προς τί η συνεισφορά μας ..
Ας σταματήσει το παραμύθι οι κακοί ξένοι που θέλουν το κακό μας ,εμας τον περιούσιο λαό ,τρομάρα μας ...

Unknown είπε...

συμφωνώ και επαυξάνω μαζί σας. Καλό απόγευμα..

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13:ΘΕΩΡΙΕΣ ΥΠΝΟΥ

  Είχα πέσει για ύπνο,νωρίς σχετικά,πάντα το έκανα έτσι,από φόβο,μην και δεν τηρήσω το μέτρο,μην και χαλάσω μια ισορροπία φτιαγμένη στα μέτρ...