Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΑΥΝΑΝ-ισμός

Πως μούρθε ανοιξιάτικα να ασχοληθώ με την ιστορία του αυναν-ισμού;

Ποιος ήταν λοιπόν ο περίφημος κύριος Αυναν ,που μας κατέλειπεν το όνομα του ,την πρακτική του και την μέθοδο του ,για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει ο άνθρωπος ..

Ο Αυνάν λοιπόν ήταν  βιβλικό πρόσωπο .Γιος του Ιουδα και εγγονός του Ιακώβ ..Απο μεγάλη γενιά ,Εβραίος με την βούλα ..Οταν πέθανε ο αδελφός του Ήρ ,παντρεύτηκε την γυναίκα του ,σύμφωνα με τον νομο που ίσχυε τότε ,αλλα και σήμερα στα τουρκικά σήριαλ ..
Όταν λοιπόν έπρεπε να συνευρευθεί μαζι της ,τραβιόταν ,όχι γιατι δεν του ηρεζεν η κυρία .ουτε είχε πρόβλημα πρόωρης, πως το λένε οι επιστήμονες εκσφενδόνισης ..Απλως φοβόταν οτι ,εάν γενηθεί τυχαίο μπασταρδάκι μπορει να έχανε τα πρωτοτόκια ,δηλαδη για το συμφέρον του και μόνο .
Όλα τα αλλα είναι απλές μαλακίες .

Υπάρχει και η ελληνική βερσιόν ..ο Ερμής είχε ένα γιο ,τον Πάνα που κυνηγούσε την Ηχω ,αλλα δεν του καθόταν με τίποτε ..του έδειξε λοιπόν ο σοφός πατήρ το τροπο να ανακουφιζεται και αυτο το βιολί το έμαθε ο ένας στον άλλον και κατέληξε σήμερα να αποκαλούμε τους αυνανιστάς ,συνωνυμους του κολλητού ..τι λες ρε μαλάκα ; Εννοεί ,τι σοφία είπες αδελφέ μου ....τέτοια

Υπάρχει και κάποιος άλλος γνωστός ο Διογενης ,ο οποίος αυνανιζόταν δημοσίως και ανερυθρίαστα,και όταν κάποιος τον ρώτησε αν δεν ντρέπεται ,είπε το εξής αμιμητο ''μακαρι, να έτριβα και την κοιλιά μου ,και να χόρταινα ''

Βεβαίως, η σοφή θρησκεία μας ,σε όλα τα κείμενα της ,είχε καταλήξει στο συμπέρασμα οτι ,η μαλακία, συγνώμη ο αυνανισμός, προκαλούσε ,κώφωση ,κύφωση ,και τύφλωση και άλλα κακά ..Τώρα επιτέλους κατάλαβα, γιατι όλο οι άγιοι ,όσιοι και μοναχοί ,ήταν σκυφτοί και τυφλοί..
Η εκκλησία τιμωρούσε τον αυνανισμό με 40 μέρες νηστεία και προσευχή και εάν συνεχιζόταν με αφορισμό .,όχι μόνο τον φταίχτη ,αλλα και τους γονείς τους ..
Όταν ήμουν  μικρός η μάννα μου πάντα με κοίταζε λοξα και ερευνητικά ,όταν έβγαινα αναψοκοκινισμένος απο την τουαλέτα ,σου λέει ,είμαστε τώρα για 40μερη νηστεία και προσευχή ,ασε τον αφορισμό .
Εγω όμως την είχα βρει την λύση ,πήγαινα σε ένα ερημωμένο μοναστήρι και εξασκουμην στην τέχνη ...

Το ζήτημα με τον  αυνανισμό είναι να γίνεται για ένα λόγο ,για μια φαντασίωση ,τότε έχει αξία..
Όμως, για σκεφτείτε πόσοι το κάνουν, χωρίς κανένα όφελος ,αυτοι πραγματικα ειναι και πολυ μαλάκες..


Ζητω λοιπόν η ατομική και προσωπικη μας ευχαρίστηση ,όπου σκέφτεσαι οτι θέλεις ,φαντάζεται οτι νομίζεις, και σου προκύπτει και κάτι ..




ΣΕΜΝΟΥΣ Γ´

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13:ΘΕΩΡΙΕΣ ΥΠΝΟΥ

  Είχα πέσει για ύπνο,νωρίς σχετικά,πάντα το έκανα έτσι,από φόβο,μην και δεν τηρήσω το μέτρο,μην και χαλάσω μια ισορροπία φτιαγμένη στα μέτρ...