Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Είμαστε χαμένοι ,στις σκέψεις μας ,στην ομίχλη που γκαβούς μας έκανε ,στην απαισιοδοξία των παπαγάλλων ,στον στραβοβουλιαγμενο καναπέ της αδιαφορίας μας ,στις ηλιθιες πρωτοβουλίες που παίρνουν οι άλλοι για μας .Είμαστε με λίγα λόγια ,χαμένα κορμιά .

Ο παλιός κόσμος χάνεται ,γκρεμίζεται βαρυγδουπα ,και εμείς ζαρωμενοι στην γωνία ευχόμαστε να μην μας πλακωσει σήμερα ,αλλα μεθαύριο ,αφου σήμερα έχει φτιάξει η κυρά Θεονικη παστίτσιο, και αύριο πρέπει να πάμε να πληρώσουμε την δόση του κάμπριο ..
Έχει αξία εάν καταστραφεί ο παληός κόσμος μόνον ;Εάν δεν φροντίσουμε να φτιάξουμε ένα καινούργιο ,με νέα υλικά ,και νέες ιδέες ,τότε καλλίτερα μεθαύριο που θα είναι η σειρά μας να καταπλακωθουμε ,να πέσουμε'' ηρωικά'' και με στωικοτητα να αναφωνήσουμε ´´´τετέλεσται´'

Πως θάρθει ο καινούργιος κόσμος θαρρείτε; Καβαλα στο λευκό του άλογο ,με χρυσή πανοπλία και τα ξανθά του μαλλιά να ανεμιζουν ,η θάναι ένας μαύρος σκοτεινός τύπος με γυάλινο μάτι και βρώμικα χέρια ,η μήπως μια λεπτή χαριτωμένη παρουσία με περισσή ευγένεια με σπουδές και γλώσσες ,πιάνο και οικολογική ευαισθησία και φιλανθρωπία του ¨Λοιπόν ´´ και του ΟΚ .

Ο καινούργιος κόσμος θάρθει κατ´αρχην εάν τον φωναξετε δυνατά ,αν τον θέλετε πολυ και εάν πληρώσετε για το αγώγι .Θα χυθεί αίμα για ναρθει ,θα ζητήσει θυσίες ζωντανών για να ξεκινήσει
Εισθε διατεθειμένοι γιαυτό ,τότε να του στείλουμε κάλεσμα ,όλοι εμείς μαζι να ξεκινήσουμε την διαδικασία ,να κινήσουμε το τροχό ,να είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για όλα .

Εμείς εδω ,δεν έχουμε αυταπάτες ,δεν πιστεύουμε οτι θα αλλάξει τίποτε ,εάν δεν πονέσει το σύστημα ,εάν όλοι μας δεν θυσιασουμε την βολή μας και τις ανέσεις μας .
Ξερουμε τι πρέπει να θυσιασθει ,ξέρουμε τι πρέπει να αλλάξει ,ξέρουμε οτι τίποτε δεν κερδήθηκε με λόγια ,ελπίδες, και ευχές .
Η επανάσταση για αλλαγή είναι ευθύνη ,είναι μια πορεία μοναχική και δύσκολη ,είναι για μας ,είναι για όλους σας .

Μην αφήσετε την πατρίδα μας, την χώρα μας ,να κατρακυλήσει βορρά των σκυλιών που αλλυχτούν μέσα στο σπίτι μας ήδη ..

Πολιτκη ,πολιτικοί ,ανακοινώσεις ,μέτρα ,φτώχεια ,βρωμιαρηδες συνδικαλιστές με τις χοντροκοιλιές τους ,βολεμένοι δημόσιοι δημοτικοί και λοιποί ,δημοκρατία του κ... ,ρολεξ και μπροζολα στα κάρβουνα ,τζιπ και'' δεν πληρώνω'' ,αλητεία στα πανεπιστήμια και καθηγητές που είναι επικίνδυνοι και άχρηστοι ...όλα αυτα, και εσυ μου λες γιατί πρέπει να περιμένω ,και να μην αρχίσω να κάνω την λίστα μου για την σειρά εκκαθάρισης ..

JAMUS BIFRONS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13:ΘΕΩΡΙΕΣ ΥΠΝΟΥ

  Είχα πέσει για ύπνο,νωρίς σχετικά,πάντα το έκανα έτσι,από φόβο,μην και δεν τηρήσω το μέτρο,μην και χαλάσω μια ισορροπία φτιαγμένη στα μέτρ...